Din Quinceanera-klänning Vad färgerna symboliserar Q By Clothing Toppinlägg från 2014 (efter sidvisningar)

Toppinlägg från 2014 (efter sidvisningar)

Varje år rundade jag upp två typer av “toppinlägg” – mina favoritinlägg (som var roligast att skriva, eller så tyckte jag att en intressant diskussion) – och sedan De som är de bästa inläggen enligt Google Analytics. Jag har redan avrundat mina favoriter – det här är de bästa inläggen 2014 enligt Google Analytics.

Vad du ska göra med ditt arbetsmeddelande efter att du slutat
Måste en blazer -knapp för att passa?
Bekväma klackar för breda fötter
Är 4 ″ klackar för höga för intervjuer?
Vilka undies är bäst för att undvika VPL?
Känner du dig för fet att intervjua?*
Professional Frump: Vad man ska undvika
Snabba, enkla frisyrer (från gästposter Lindsey Frederick)
Professionell bild, outfit “komplimanger” och förtroende i alla storlekar (från gästposter Kathryn Rubino)
Hur man bär klackar (om du är van vid lägenheter)

* Jag ber om ursäkt (försenat) till alla som kände att den här titeln var brännande – för mig är det en helt normal känsla att behöva kämpa genom att känna mig “för fet” för att göra något – det ytterligare brus som skapats i ditt huvud när du inte känner “Ditt bästa” för varför du inte borde göra något redan utmanande. Jag försöker vanligtvis hålla bloggen borta från mina egna kroppsproblem; Jag ber om ursäkt för att jag inte gjorde det i det här fallet. Uppenbarligen är ingen för fet för att göra någonting, och naturligtvis inte för att intervjua.

Kolla in den här sidan för våra bästa inlägg genom tiderna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *