Din Quinceanera-klänning Vad färgerna symboliserar Q By Clothing Kolla in det senaste på Carolina Herrera -mode så skulle du vara ansluten

Kolla in det senaste på Carolina Herrera -mode så skulle du vara ansluten

Vill du veta vilka som är de bästa och mest eftertraktade käken som släpper Carolina Herrera’s våren 2017 Bridal Collection Styles att bära den här tiden? Du har kommit till rätt plats! Vi kommer att visa dig ett par trendiga Carolina Herrera -modeensembler att välja mellan. Håll dina sinnen på modevarning och breda, för här visar vi dig bara det bästa av Carolina Herrera -mode, som många uppskattade modetidningar gillar.
[Läs också: Bästa bröllopsklänning]

Fantastiska Carolina Herrera bröllopsklänningar för nyålders brudar
Carolina har ett konstnärligt öga, och hon vet exakt vad kvinnan i dag skulle vilja för sitt bröllop. Hon sammanställer en essens av elegans och nåd, med signaturstilar som är angelägna och smidiga. Designern ser inte någon annanstans för inspiration, men på olika konstnärliga uppfattningar och discipliner, nämligen design, film, konst och målning för att komma med sina samlingar. Carolina Herrera bröllopsklänningar som vi ser från förra året till nu är en tidlös blandning av elegant mode till den moderna dynamiken i brudkläder.
Källa: lesdivas.comShe har expertis
Vad våra indiska bruddesigners bör gå in med sin kompetens är lite experiment, som Carolina kan inspirera dem med. Hon lägger mycket tonvikt på hantverk och kvalitetsutmärkelse. Det är därför hon är en av de få som har etablerat i House Couture Ateliers över NYC, där hon arbetar noggrant med sina egna perfektionister, nämligen hantverkarna bakom kulisserna. Det vi därmed ges i Carolina Herrera Bridal -kollektionen är chic trendiga mönster och trogen till kärnan haute -slitage.
Källa: carolinaherrera.com Den venezuelanska divan gör allt
Född och uppvuxen i Venezuela har Carolina alltid blivit utsatt för brudtrender från den internationella modescenen från Rangers FC Tröja en mycket ung ålder, som nu visar hur hon presenterar sitt arbete som Carolina Herrera modedesigner. Hon har tränat sig för att vara någon som känner igen skönhet från långt ifrån varandra, och som säkert ses i hennes skapelser också.

Av romantik och feminina charm
En titt på den sötaste av Carolina Herrera våren 2017 brudklänningar, och du hittar en rad feminina krafter och romantik som visas runt omkring. Kvinnor som bäst finns det en kombination av minimalism och nåd, sofistikering och enkelhet, skönhet och tillbedjan, allt i ett.

Källa: divianarts.comcombine att med elegans och noggrant hantverk skulle den moderna bruden vara lyckligast med en rad raffinerade brudkläder, med tillstånd Carolina. Håller sig tro mot traditionalism och ändå med en modern twist har vår designer här omfamnat lugn elegans i allt sitt arbete, inte utan att få en subtil touch av sensualitet och illusion, med elegant transparens också
[SC: MediaD]

Källa: Vogue.comwalk in i sina butiker
När du går in i en av hennes butiker och letar efter den högra brudklänningen Kashiwa Reysol Tröja för den stora dagen, var redo att bli fascinerad med varje bit av Carolina Herrera bröllopsklänningar. Och det är den magi som vi pratar om. De mönster som kommer fram hålls i linje med bröllopets mise-en-scene, atmosfären och platsen där bruden skulle ta henne löften.
Källa: carolinaherrera.comin hennes senaste
En recension av Vogue, en berömd modetidning som talar om Carolina Herrera Spring Collection säger ”I designerns senaste samling tog 15 utseende sina signaler från gamla världssilhuetter med några moderna inslag. Detta översattes genom siffror inklusive en spetskolonnklänning (uppnådde nya höjder av drama genom en löstagbar kjolöverlägg) och en siden crepe byxdräkt, vars blus innehöll en pärlspäckad krage. För den mer traditionella bruden visade Herrera också Slick tar på Ghanas herrlandslag i fotboll Tröja sig konventionella stilar, inklusive en skopa-hals klänning med organza-trim i stället för spets eller tyll för en mer flytande och eterisk finish. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *