Mors dag: Firar mamma

Varje dag är mors dag! Idag firar jag den här fenomenala kvinnan, min kära mamma och ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar henne. Hon är den mest omtänksamma, hängivna och otroliga kvinnan jag någonsin träffat och jag är evigt tacksam för att kalla henne min mamma. Jag ber om att vara en kvinna med hennes styrka och obeskrivlig iver. Att vara mamma till Nolan har lärt mig så många saker och fler SC Braga Tröja skäl att uppskatta henne ännu mer; Ord ensam kan inte beskriva glädje för moderskap och jag är evigt tacksam för Gud för upplevelsen.
Idag firar jag dig min kära mamma, min fantastiska Palmeiras Tröja och kärleksfulla svärmor, mina vänner, läsare och Brasiliens herrlandslag i fotboll Tröja alla underbara kvinnor; Nöjd mors dag. Njut av din dag eftersom du är fantastisk!
Mycket kärlek! Nöjd mors dag!

< >

JavaScript är för närvarande inaktiverat i den här webbläsaren. Återaktivera det för att se detta innehåll.

Du kan också njuta av:

Den bästa och chicaste bröllopsgästkläderna

Här är vad du ska ha på sig den här nya …

Date Night Idéer hemma för att prova …

Garderob Essentials du behöver ha nu

Känn dig.

Registrera dig med din e -postadress för att få nyheter och uppdateringar.

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

E-postadress

E-postadress

E-postadress

E-postadress

Prenumerera

Tack för att du prenumererar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *