Din Quinceanera-klänning Vad färgerna symboliserar Q By Clothing 2014 Summertime -mönster klädsel med pullover -tröja

2014 Summertime -mönster klädsel med pullover -tröja

Att använda en pullover -tröja är inte något fel för 2014 Summertime Patterns outfit. Även om det är ganska konstigt för varmt väderförhållanden på sommartid, men om vi bor i tropiska länder skulle det vara något nödvändigt. För att säkra huden vid solstormen måste vi täcka kroppen med långa kläder.

2014 Summertime Mönster klädsel med pullover tröja

Och kanske några av er kommer det att vara en fråga eftersom vi inte kan vara trendig när sommartid kommer. Svaret är “inte oro för det”, vi kan fortfarande få trendigt utseende med klädsel i kombination med pullover tröja. Det finns ett gäng pullover -läge för att lägga till vår klädsel ser bättre ut.

Kanske bli trendig med tröja redan mönster efter för år sedan, och vi behöver bara utveckla stilen.

Hur är det?

Vissa modebloggförfattare som vi fick av Pinterest delade redan lite utseende som de använde pullover -tröja till sommartid. Som vi kan se på följande bilder nedan får du utseendet hur du parade tröjor med andra kläder. Till exempel tröja med spetsar kort och bara med stövlar. Det skulle vara bra!

En annan ögonblicksbild, vi kommer att få maxi kjol i kombination med pullover tröja som gör att din sommartid ser ljusare ut och ser fräsch ut. Och de grundläggande, vi behöver bara koppla ihop tröjan vilken färg som helst, det är bra med denim eller bara kort. Beroende på tröjor som vi väljer, var du inte fel att välja den perfekta för färgen på botten av din outfit.

Och vad sägs om tillbehören? Välj de grundläggande, även för skorna eller bara sandaler.

[su_slider source=”media: 1737,1749,1748,1747,1746,1745,1744,1743,1742,1740,1739,1738″ limit=”11″ link=”attachment” width=”500″ height=”800 ″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *