Fördelar med ägg för hud och hår

söndag ho ya måndag roz khao ande! Ja, Australiens herrlandslag i fotboll Tröja vi älskar att skämma bort magen på vardagar och helger med den ödmjuka Aloo Parantha till Rajma Chawal till kyckling Biryani. Men kan det finnas något mycket mer närande, uppfyllande och friskt än ett äggrecept, oavsett om det är för mage eller för hud?
Naturligtvis går mycket av kreditpoängen att se bra ut till vår mormor och mamma. Deras koaxande oss för att tvätta håret med äggula och applicera äggpaket i ansiktet kan aldrig glömmas. Trenden att använda äggmasker är mycket levande, även i dag. Så få en penna och papper och börja notera de olika typerna av ansiktsmasker som kan göras av ägg, h och få din överklagande kvot.
Factopedia på ägg för skönhet
Det finns två delar i ett ägg – den gula äggulan och det vita, som är användbara för hud och hår. Äggula gör jobbet med att ge näring och stärka håret. Äggvita har stora mängder vitamin A och kollagen som hjälper till att snabbare behandling av ärr och brännskador, rynkor, akne, hudutslag. Med 69 olika typer av proteiner i ett ägg kan du tänka på kraften att minimera fina linjer. Låt oss berätta hur du kan göra ägg till en del av din överklagande.

Källa: wikimedia.orgyper av äggmask för hud
Äggets ansiktsmask
Ta ett enda ägg från äggbrickan och slå det. Applicera det misshandlade ägget i ansiktet. Vänta i cirka 20-30 minuter och tvätta den. Du hittar ett föryngrat ansikte. För dem som har torr hud använder du bara äggulan. De som har fet hud behöver bara använda äggviten.
Källa: Mamabee.comegg White Mask

Ta 1 äggvita, ½ matsked majsstärkelse och 2 droppar lavendel vital olja. I en medium kopp visp äggvitt tills det är skummigt och tillsätt majsstärkelse och lavendelolja, tills hela blandningen blir tjock. Applicera det över ansiktet, vänta i 30 minuter eller tills det torkar. Skölj sedan ansiktet och klappa det torrt.
Källa: Savynaturalista.comegg -vita och yoghurtmask

Detta råkar vara den enklaste äggmasken som är lätt att göra och tar alla 2 minuter. Slå äggen och samla 2 äggvita i en ren skål (kom ihåg att separera äggulan). Tillsätt 2 matskedar vanlig yoghurt. Blanda dem och applicera det på ansiktet. Tvätta den efter några minuter med varmt vatten och torka bort det med en ny tygstycke. Se hur fuktigt och lugnande ditt ansikte känns!
[SC: MediaD]

Källa: mixhealth.comegg mask med avokado
Det är ingen hemlighet att det finns flera olika sätt att använda avokado för hud och hår. Avokado innehåller mycket vitamin A, vilket hjälper till att ta bort döda hudceller, medan oljorna i avokadot hjälper till att mjukgöra ut huden. Honung och äggula ger näring till huden. Ta en skål, 1 mogen avokado, ¼ kopp honung och 1 äggula. Skär avokadot i hälften och skopa ut köttet i en skål. Mash avokadot tills den är jämn. Tillsätt nu ¼ kopp honung, äggula och blanda. Urawa Red Diamonds Tröja Applicera blandningen i ansiktet och lämna den i 15 minuter. Skölj med varmt vatten och använd fuktighetskräm. Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja Använd kvarvarande masken som en fuktgivande hårmask också.

Kombinera 2 ägg med 2 matskedar olivolja. Tillsätt 1 matsked honung i den och blanda tills den blir krämig. Applicera det från dina hårrötter på håridéer och täck håret med en duschkapp eller plastfolie i ungefär en timme. Följ upp det genom att skölja med varmt vatten tills lukten försvinner och applicerar schampo och balsam för bästa resultat.
Källa: WordPress.comeggs & majonnäs
Att behandla krusigt hår är en hög uppgift men du kan göra det enkelt hemma. fuktig håret först. Få sedan 2 äggulor och 1 matsked majonnäs. Blanda dem väl och applicera dem på håret från hårrötter. Täck med en duschmössa och lämna det i 15 minuter. Tvätta det med ditt vanliga schampo.
Källa: Olwomen.comegg Mask för borttagning av oönskat ansiktshår
Detta är ett av de bästa hemläkemedlen för att bli av med ansiktshår. Få majsmjöl, socker och äggvitt och vispa dem till en slät pasta i en skål. Applicera det jämnt på ditt ansikte och låt det torka tills det håller fast vid ditt ansikte. Dra nu äggmasken ordentligt så att ansiktshåret kommer med det. Gör det försiktigt eftersom det kan smärta lite. Resultaten skulle dock vara fantastiska.
Källa: NailartsDesign.comget en låda med ägg nu och börja göra dessa hemma tricks för hoppande hår och lysande hud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *