Hur man drar av denim på denim

Eftersom jag startade mina videor på IGTV och YouTube, har jag ofta fått förfrågningar om stylingtips. En av de senaste förfrågningarna är hur man utformar denim på denim. Denim på denim kan vara en utmanande blandning att bära, men när du lär känna dessa tips kan du enkelt dra av det och det kommer att bli en andra natur för dig. Så här drar du av denim på denim Look Senklar
De flesta dagar, allt jag vill göra är att bära något bekvämt men ändå chic och outfit som gör det för mig är denim Argentinas herrlandslag i fotboll Tröja och denim. När jag behöver en snabb fix, enkel och elegant brunch -look med vänner, väljer jag vanligtvis denim på OGC Nice Tröja denimmix. Det har alltid varit min avslappnade utseende och gå till uniform. Det är lätt att stil. Kasta bara på dina bästa jeans, denim-t-shirt och ett bra par skor. Skorna du väljer ställer vanligtvis det väsentliga för dräkten
4 enkla förslag på hur man drar av denim-på-denim look på ett elegant sätt
Prova olika nyanser av denim: Detta kan antingen vara en lätt denim T-shirt med mörka denimbottnar eller en helt annan färg av denim. Förutom att bära samma denimfärger, är ett annat sätt som jag älskar att utforma min denim-på-denim look genom att bära en Chambray-t-shirt med vita jeans eller chambray-t-shirt med svarta jeans.

Gå efter nödspets: Det finns något med nödställd denim som gör att en outfit ser enkelt ut. Det behöver inte vara alltför orolig … det är upp till dig. Du kan prova lite nödställda shorts, kjolar eller jeans.

< >

Hitta ett bra framstående skor: höj din dubbla denim utseende med fantastiska uttalande klackar.

< >

Tillbehör: Du kan utrusta ditt utseende med en blazer/jacka, smycken … Stade Rennais FC Tröja Jag väljer med ett känsligt halsband eller en liten kedjelänkhalsband. Glöm inte din djärva läppstift. Fet läppstift har ett sätt att uppgradera en outfit -look. Min föredragna läppstift är något djärvt ljusrött eller rött med en orange färgton.

< >

Vad jag har på mig:
Jeans // chambray t-shirt // läppstift i unga pojke problem // amina muddi klackar

< >

Du kan också njuta av:

Hur man klär sig bekvämt denna Thanksgiving -semester

Vårfärger Jag är stolt över att prova …

De bästa kläderna att bära för valentin … …

Den bästa semesterfirandet med familjen

Känn dig.

Registrera dig med din e -postadress för att få nyheter och uppdateringar.

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

E-postadress

E-postadress

E-postadress

E-postadress

Prenumerera

Tack för att du prenumererar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *