Fem något Omotiverade moderegler Mine

här är fem moderegler jag kommer att gå till min grav förkunna:

Du kan bära klockor gjorda av klockbranschen ENDAST. Det innebär som gjorts av ett företag som i första hand gör klockor, eller åtminstone smycken. Licensierade klockor är illa, jag bryr mig inte exakt hur elegant de är. Så detta innebär att, för mig, är en Timex klocka mycket bättre än en Chanel en. Jag är särskilt förtjust i färgruta samt Hamilton, liksom dessa Frank Gehry klockor för Fossil. Cartier är okej, antar jag (Den del om Cartier -. Du förstod att det var sarkasm, rätt bra).

någon typ av metalldelar på en sko, bälte, eller handväska bör vara helt såväl som absolut utan en logotyp. Ja, jag menar Ferragamo liksom Gucci också. Jag är inte ett fan av öppen läder eller material logo väskor, heller, men jag förstår vissa människor är. Om du måste bära en logotyp väska, går det utan att ange att det måste vara giltig (inte så mycket för den intellektuella bostadsproblem – unlogo-ed stil “homages” är bra, i min synvinkel – men eftersom det mänskliga lidande som går in i deras produktion samt transport. Lustigt nog, upptäcker jag att människor som uppger att de som “stil” av en påse på något sätt är inte lika tänka om knockoff utan att logga …).

Om du bogserbåt på en produkt mer än när samtidigt få beredda att gå ut, du är inte aktiverat för att lämna hemmet i den. Livet är som långt ifrån att bära något obehagligt eller illasittande. Se den här klänningen? Inte bara är det så klibbig att Elmers vill ha det för en ny lim, kan du inte gå ett steg utan att justera det. Om du hade tur tillräckligt för att ha en möjlighet att ändra det innan det oundvikliga “garderob fel”. definitivt inte kan lämna hemmet i denna.

Om du valde att bära skor, du är inte aktiverat för att klaga om dem. Om maskerade banditer bröt sig in i ditt hus samt krävt att du i de fyra-tums stilettos under pistolhot, fin, tik bort. Om du kommer att uppleva för dina skor, erfarenhet i tystnad. Me liksom mina två och en halv inchers vill inte höra om det. Jag inte heller vill höra “de ska vara bra när jag bryter dem!” när det är uppenbart att du inte bryter i skorna, är skorna bryter du in. Det är bara sko Stockholm Syndrome. [Bild inte tillgänglig.]

Om det ser ut som det är något som normalt har en funktion, bör det fungera. Detta innebär ungefär som en Dapper Dan leksak, alla knappar knappen alla snaps knäppa alla blixtlås måste zip liksom alla band måste binda. vill ha något med korsett snörning? Varför inte ha det egentligen spets? Jag likaså föredra att spännen verkligen spänne dock förstå samt acceptera den långa anpassade dekorativa spännen.

Är du inte glad min ersättning mode Admiral ännu inte har gått igenom?

Jag har inte riktigt har någon typ av modeveckan material idag, förutom att jag gick av misstag av Bryant Park igår. Det fanns en hel del stora vita tält. Whoot! Jag lovar, Modevecka material i morgon.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Time OutJune 25 2008
Vad jag skulle bära (om jag var en kille) den 10 juli 2008
HOWTO: PackingJune 9, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *