Din Quinceanera-klänning Vad färgerna symboliserar Q By Clothing Hur man vitaliserar din arbetsdräkt i år

Hur man vitaliserar din arbetsdräkt i år

< >

Handla utseendet

På väg tillbaka till kontoret? Om du snart har återvänt till kontoret eller är på väg tillbaka till kontoret och behöver en ny garderob eller helt enkelt vill återuppliva din stil, har jag några inspirerande utseende för dina arbetskläder! Så här återupplivar du din arbetsdräkt i år som inte bryter din bank med dessa garderobsessentialer. Få ut det mesta av din arbetsdag med dessa mångsidiga bitar som du kan förvandla till vackra kontorsdräkter. De är precis vad du behöver för zoomsamtal, personliga möten och därefter!
Om du shoppar på en budget, fokusera på dessa bakåtriktade väsentligheter. Börja med neutrala bitar som du kan bära och ersätta med olika bitar, tryck och strukturer.

Tillbaka till Work Outfit Essentials

< >

Toppar/blusar: Toppar med spännande detaljer som veck, ruffles eller bågar kommer att få din outfit att stå isär i styrelsemöten eller avslappnade fredagar på jobbet. Du kan också välja en överdimensionerad topp som är trendig men ändå affärsanpassad. Om du vill spela det säkert, välj stapelbitar som en vit blus, chambray -skjorta eller till och med sidenblus. Andra alternativ inkluderar en blus med en båge, en rufflehylsa eller en rutig blus.
Päls: En trendig kappa är ett måste för de kalla vintersäsongdagarna. Det är inte bara funktionellt utan också håller dig varm och bekväm eftersom det täcker många av din kropp. En lång dike -kappa eller ullrock är ett enastående val eftersom de båda är tidlösa häftklamrar som ser bra ut på alla kroppstyper.
Cardigan: En kofta är ett idealiskt val för enkel skiktning. Det är idealiskt på ett kontor där du tenderar att bli kallt snabbt. Om det inte är så kallt ute, välj mycket mer lätta cardigans som en bomullsblandning.
Stickad tröja: En elegant vintersäsong stickad topp som kan klädas upp eller ner beroende på tillfället. Koppla till exempel med en blyertskjol för formella evenemang och koppla ihop den med jeans eller leggings för avslappnade dagar på jobbet. Du kan också välja en tröja klänning istället för att se mindre avslappnad ut.
Arbetsbyxor: ser polerade och professionella genom att bära ett par arbetsbyxor. Det matchar inte bara många av dina toppar utan ser också till att du håller dig bekväm under dagen. Investera i neutrala byxor färger som marinblå, svart, grå, beige eller brun. Med dessa byxor färger kan du bära mångsidiga toppar och blusar. Khaki -byxor är ett bra alternativ eftersom de går bra med nästan allt. När du har förvärvat det väsentliga kan du lägga till färger och mönster du väljer. Du kan också välja Slim-Fit-byxor, lastbyxor eller raka bensjeans för avslappnade arbetsdagar.
Stövlar: Ett par eleganta stövlar eller tossor är ett bra sätt att se polerade och professionella under de svalare dagarna. Leta efter neutrala färger som matchar många av din garderob, som brun, svart, grå, etc. stövlar är bra om du letar efter något varmare än skor.
Handväska: En elegant och professionell handväska krävs för dina företags kläder, särskilt under dessa väsentliga möten och presentationer. Vissa alternativ inkluderar en tvärkroppsväska, resväska, tygväska.
Förutom att samordna arbetsutrymmen kan du överväga att packa en extra väska med dessa måste-ha föremål: en tygväska, bärbar dator/iPad-fodral, laddare, pennor/pennor och en liten anteckningsbok. Genom att fylla en väska med dessa föremål är du redo för vad dagen ger!
Enligt min mening dessa STnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *